ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Serveradmincontrol.completeobjectname(type=Cluster... doesn't work

Post new topicReply to topic
admincontrol.completeobjectname(type=Cluster... doesn't work View previous topic :: View next topic
Author Message
EricL
PostPosted: Thu Dec 12, 2019 12:24 pm Post subject: admincontrol.completeobjectname(type=Cluster... doesn't work Reply with quote

Voyager

Joined: 10 Oct 2014
Posts: 96

Hi there,

I got a Jython Script written by previous co_worker, when I make test I got timeout error at function call AdminControl.completeObjectName(), the code segment is as:
....
....
1. cluster = 'ABC_Cluster'
2. cell = AdminControl.getCell()
3. #print " Cell name is --> "+ cell
4. Cluster = AdminControl.completeObjectName('cell='+ cell +',type=Cluster,name='+ cluster +',*')
5. state = AdminControl.getAttribute(Cluster, 'state')
....
.....

The execution stopped at line 4, until timeout, looks like function call AdminControl.completeObjectName('cell='+ cell,type=Cluster ...) didn't work, can please provide some advice?

BTW, Is there anywhere I can get Jython Script running log within wsadmin?


Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
EricL
PostPosted: Thu Dec 12, 2019 1:12 pm Post subject: Reply with quote

Voyager

Joined: 10 Oct 2014
Posts: 96

Fyi, the issue has been solved, as admincontrol.completeobjectname(type=Cluster..) is working fine on another websphere server.

Thanks...
Back to top
View user's profile Send private message
feliciello
PostPosted: Mon Nov 23, 2020 1:27 pm Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 11 Nov 2020
Posts: 1

Thank you for posting the solution. I had to deal with something similar
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Serveradmincontrol.completeobjectname(type=Cluster... doesn't work
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.