ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportACE v11.0.0.4 User Trace issues

Post new topicReply to topic
ACE v11.0.0.4 User Trace issues View previous topic :: View next topic
Author Message
bdrummond
PostPosted: Fri May 17, 2019 3:04 am Post subject: ACE v11.0.0.4 User Trace issues Reply with quote

Disciple

Joined: 06 May 2004
Posts: 159

I am attempting to run a User trace on an Integration Server that is running under an Integration Node (just like the old days. )

I start the user trace by issuing the command - mqsichangetrace <INODE> -e <ISERVER> -u -l debug

I run the flow that is causing issues and then stop the user trace by running the command - mqsichangetrace <INODE> -e <ISERVER> -u -l none

When looking for the user trace file in the location of - <MQSI_WORKDIR>\common\log there is nothing there.

Am I looking in the wrong location or does something else need to be done in order to produce the trace file?

Cheers.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportACE v11.0.0.4 User Trace issues
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.