ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportCorrupt restapi descriptor

Post new topicReply to topic
Corrupt restapi descriptor View previous topic :: View next topic
Author Message
souciance
PostPosted: Fri Jul 13, 2018 3:55 am Post subject: Corrupt restapi descriptor Reply with quote

Disciple

Joined: 29 Jun 2010
Posts: 154

Anyone else run into an annoying problem where the toolkit essentially corrupts the restapi.descriptor file removing any references to the subflows? This happens when you import the project into the toolkit and it starts to build it. Even though the descriptor file has the references before the import, the build process removes them. This has happened several times and it seems to be toolkit related.
Back to top
View user's profile Send private message
missing_link
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 5:05 am Post subject: Reply with quote

Acolyte

Joined: 08 Jan 2004
Posts: 53

I had a similar issue, which was caused when I had a SOAP Request node with promoted properties in one of the subflows.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportCorrupt restapi descriptor
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.