ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexiSeries, OpenVMS, HP-NSSIssue with messages received on iseries

Post new topicReply to topic Goto page Previous  1, 2
Issue with messages received on iseries View previous topic :: View next topic
Author Message
AS400AK
PostPosted: Mon Sep 10, 2012 7:53 am Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 08 Sep 2012
Posts: 6

I could resolve this. The character set was not properly set when the application is running on AS400. When I changed it to 437, it worked.

Thanks all for your inputs and time![/list][/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Goto page Previous  1, 2 Page 2 of 2

MQSeries.net Forum IndexiSeries, OpenVMS, HP-NSSIssue with messages received on iseries
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.