ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportIIB 10.0.021 installation issue

Post new topicReply to topic
IIB 10.0.021 installation issue View previous topic :: View next topic
Author Message
anil kumar
PostPosted: Mon Sep 21, 2020 5:51 am Post subject: IIB 10.0.021 installation issue Reply with quote

Voyager

Joined: 22 Jan 2017
Posts: 78
Location: India

Hi All,

I'm trying to install IIB 10.0.021 on a server that already has 10.0.0.12 version installed.

installing 10.0.0.21 to a separate new folder.


Quote:
silent installation command
"E:\IIB-21\10.0.0-IIB-WINX64-FP0021.exe" /q LICENSE_ACCEPTED=true InstallFolder="e:\ibm\IIB\10.0.0.21" /log "e:\IIB-21\ib_core_install_dev.log"


Seeing this issue in the log.

I'm running this installation as an elevated user only.

<this is a partial log only>

[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i100: Detect begin, 10 packages
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'InitialUser' to value '<admin user>'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'DotNet45Version' to value '394802'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'VC2012VersionA' to value '1'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Registry key not found. Key = 'SOFTWARE\IBM\IBM Integration Bus\10.0.0.21'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'VC2015VersionB' to value '1'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Registry key not found. Key = 'SOFTWARE\Microsoft\DevDiv\vc\Servicing\10.0\RuntimeMinimum'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'VC2015VersionA' to value '1'
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i000: Setting string variable 'InitialUserDomain' to value '<my domain>'


[6184:600C][2020-09-21T07:09:52]w308: Automatic updates could not be paused due to error: 0x80040154. Continuing...
[6184:600C][2020-09-21T07:09:52]i371: Updating session, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{c9da3fc2-e615-4236-b23b-6cc8e1cf3880}, resume: Active, restart initiated: No, disable resume: No
[6184:600C][2020-09-21T07:09:52]i372: Session end, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{c9da3fc2-e615-4236-b23b-6cc8e1cf3880}, resume: ARP, restart: None, disable resume: No
[6184:600C][2020-09-21T07:09:52]i371: Updating session, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{c9da3fc2-e615-4236-b23b-6cc8e1cf3880}, resume: ARP, restart initiated: No, disable resume: No
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:52]i399: Apply complete, result: 0x0, restart: None, ba requested restart: No
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:52]i500: Shutting down, exit code: 0x0

Is AV blocking my installation? or did I miss any steps?
Back to top
View user's profile Send private message
anil kumar
PostPosted: Mon Sep 21, 2020 9:56 pm Post subject: Reply with quote

Voyager

Joined: 22 Jan 2017
Posts: 78
Location: India

Also there is this log ,

[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i201: Planned package: IIBCommonInstall, state: Absent, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: None
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i201: Planned package: IIBServerInstall, state: Absent, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: None
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i201: Planned package: IIBToolsInstall, state: Absent, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: None
[4224:25F8][2020-09-21T07:09:51]i299: Plan complete, result: 0x0

Looks like the IIBCommonInstall , IIBServerInstall , IIBToolsInstall install files are missing may be there is something problem with the IIB installation file.
Back to top
View user's profile Send private message
anil kumar
PostPosted: Wed Sep 23, 2020 4:51 am Post subject: Reply with quote

Voyager

Joined: 22 Jan 2017
Posts: 78
Location: India

Resolved !!!!!!!!!

This was due to the Antivirus application.

Once that is disabled able to install IIB without any issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportIIB 10.0.021 installation issue
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.