ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportV7 empty tags

Post new topicReply to topic
V7 empty tags View previous topic :: View next topic
Author Message
matuwe
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 7:45 am Post subject: V7 empty tags Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 279

Hi i am migrating my flows from V7 to V10, i have noticed that empty tags on V7 looked like

</customer>

But V10 looks like

<customer></customer>

Is there any way that i can force empty tags to go out as V7. Even though they are the same somehow the services i am calling is complaining.
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 8:20 am Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 25554
Location: Ohio, USA

An empty tag is not the same as a null tag. The v7 XML parser did not always make that distinction, newer versions of the XMLNSC domain do.
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
matuwe
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 8:43 am Post subject: Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 279

How can i fix this..

It comes in as </customers> after mapping it , then i get something else.
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 8:54 am Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 25554
Location: Ohio, USA

matuwe wrote:
It comes in as </customers> after mapping it , then i get something else.


If you're using the Mapping node I've no clue. I never use it.

In ESQL you'd CREATE the tag rather than SET it.
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
matuwe
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 9:00 am Post subject: Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 279

I am using ESQL.

Will i need to do this for all my fields. The issue i am not sure which field might come like that. So i will need do do create field for all fields.
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 9:08 am Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 25554
Location: Ohio, USA

matuwe wrote:
Will i need to do this for all my fields.


Yes

matuwe wrote:
The issue i am not sure which field might come like that. So i will need do do create field for all fields.


Run the output tags through a function.

You might also want to enquire why this is a problem for the receiving system.
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
matuwe
PostPosted: Mon Feb 11, 2019 5:34 am Post subject: Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 279

Sorry .. worked like a charm. Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportV7 empty tags
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.