ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportJMS message is not polling from web logic JMS Queue?

Post new topicReply to topic
JMS message is not polling from web logic JMS Queue? View previous topic :: View next topic
Author Message
junaid
PostPosted: Wed Dec 26, 2018 9:10 pm Post subject: JMS message is not polling from web logic JMS Queue? Reply with quote

Apprentice

Joined: 29 Nov 2018
Posts: 33

Hi,

I have followed steps defined in following link:
[url] https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSMKHH_10.0.0/com.ibm.etools.mft.doc/ac66100_.htm [/url]

Requirement is that we have weblogic JMS Queue, in which messages are placed by front end application. We have to create service in IIB which will poll message from Weblogic JMS Queue and process further. I have changed configuration of default JMS Provider of Weblogic in IIB v10. following is configuration.

Quote:

JMSProviders
BEA_Weblogic
clientAckBatchSize='0'
clientAckBatchTime='0'
connectionFactoryName='TestFTConFact'
initialContextFactory='weblogic.jndi.WLInitialContextFactory'
jarsURL='/var/MQSI/weblogic'
jmsAsyncExceptionHandling='false'
jmsProviderXASupport='true'
jndiBindingsLocation=''
jndiEnvironmentParms='default_none'
nativeLibs='default_Path'
proprietaryAPIAttr1='weblogic.jndi.WLInitialContextFactory'
proprietaryAPIAttr2='t3://100.90.101.17:7021'
proprietaryAPIAttr3='servicebus'
proprietaryAPIAttr4='default_none'
proprietaryAPIAttr5='default_none'
proprietaryAPIHandler='com.ibm.broker.apihandler.BEAWebLogicAPIHandler'
BIP8071I: Successful command completion.



Is there any thing which I left, as after this configuration, messages are not polled . Test Flow is like JMSInput>>>>Transformation >>> endpoint

JMS input properties are also set

I have also gone through following links of MQ series, but still not resolved.

[url] http://www.mqseries.net/phpBB/viewtopic.php?t=63286&sid=7dda7d08185736708ea3976d60065e4d [/url]
[url] http://mqseries.net/phpBB/viewtopic.php?t=73032&sid=de3b9a4291f65c358624e7af4fcfff2a [/url]
[url] http://www.mqseries.net/phpBB2/viewtopic.php?t=75984 [/url]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportJMS message is not polling from web logic JMS Queue?
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.