ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportEmbedded Cahce does not work when we fix the EGs Role

Post new topicReply to topic
Embedded Cahce does not work when we fix the EGs Role View previous topic :: View next topic
Author Message
infotainment
PostPosted: Mon Dec 26, 2016 10:29 pm Post subject: Embedded Cahce does not work when we fix the EGs Role Reply with quote

Apprentice

Joined: 18 Apr 2016
Posts: 41

We are facing a problem where our cache policy does not work when we fix the roles of this and set this from default to none.

We are following below steps:

mqsicreatebroker TESTNODE1
mqsichangeproperties TESTNODE1 -b cachemanager -o CacheManager -n policy -v default

---- create integration servers -----

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e ISCATALOG

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e ISCONTAINER2

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e ISCONTAINER3

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e ISCONTAINER4

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e MESSAGEFLOW1

mqsicreateexecutiongroup TESTNODE1 -e MESSAGEFLOW2

--------------------- Fixing the roles of the integration servers ------------

mqsichangeproperties TESTNODE1 -b cachemanager -o CacheManager -n policy -v none

Stop Integration node:
mqsistop TESTNODE1

Start Integration node:
mqsistart TESTNODE1


After this point, when it start it works fine and our loaded cache is available.

But when we shutdown and restart Integration Node again, then fixed cache policy does not work and we get below error:
Failed to get session with grid5WMB5ESB-MQ-Test:28005com.ibm.websphere.objectgrid.ConnectException: Failed to initialize the ORB using null:0, verify the host name is correct and port is not already in use: org.omg.CORBA.INITIALIZE: can't instantiate default ORB implementation weblogic.corba.orb.ORB vmcid: 0x0 minor code: 0 completed: No


This error comes when we restart node, initially cache works.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportEmbedded Cahce does not work when we fix the EGs Role
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.