ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerService variable values not assigning

Post new topicReply to topic
Service variable values not assigning View previous topic :: View next topic
Author Message
arunkumar1989
PostPosted: Fri Dec 20, 2013 12:10 am Post subject: Service variable values not assigning Reply with quote

Voyager

Joined: 21 Nov 2012
Posts: 98
Location: Chennai

Dear all,

I`m trying to assign a value for var://service/routing-url variable but its not accepting

My XSLT
======
Code:

<xsl:stylesheet xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
xmlns:dp="http://www.datapower.com/extensions"
xmlns:dpconfig="http://www.datapower.com/param/config"
xmlns:dpquery="http://www.datapower.com/param/query"
xmlns:fn="http://www.w3.org/2005/xpath-functions"
version="2.0"
exclude-result-prefixes="dp dpconfig dpquery"
extension-element-prefixes="dp">

   <xsl:template match="/">

      <xsl:variable name="routerTable" >
         <xsl:copy-of select="document('http://192.168.30.224/grameneruser05/CoreBankingPOC/EndPointDetails.xml')" />
     </xsl:variable>
   
     <xsl:variable name="ServiceName"> <xsl:value-of select="normalize-space(/request/pri_tran_code)" /> </xsl:variable>

      
   <dp:set-variable name="'var://service/routing-url'" value="'$routerTable//ServiceDetails/Service[@name=$ServiceName ]/ServiceURL'" />      
   <dp:set-variable name="'var://service/URI'" value="'$routerTable//ServiceDetails/Service[@name=$ServiceName ]/ServiceURI'" /> 

   </xsl:template>
   
</xsl:stylesheet>


My Input XML
=========
Code:


<request>
   <comment>ATMWithdrawalTransaction</comment>
   <type_code>0010</type_code>
   <pri_tran_code>WDL </pri_tran_code>
   <sec_tran_code>NORM</sec_tran_code>
   <sys_seq_nbr>123456</sys_seq_nbr>
   <tran_datetime>20131217105427</tran_datetime>
   <log_reentry_code>0</log_reentry_code>
   <term_type>ATM</term_type>
   <tp_inst_nbr>1234567891</tp_inst_nbr>
   <acct_1_no>5001</acct_1_no>
   <acct_type_1>Savings</acct_type_1>
   <acct_2_no>123456789123456789</acct_2_no>
   <acct_type_2>01</acct_type_2>
   <amount_req>500</amount_req>
   <tp_fee>1234</tp_fee>
   <tp_seq>123456</tp_seq>
   <terminal_id>123456789123456</terminal_id>
   <tp_datetime>20131217105427</tp_datetime>
   <tp_reg_e>this transaction between two bank accounts might be a credit or debit</tp_reg_e>
   <tp_name>ABCD</tp_name>
   <rtrvl_ref_nbr>123456789123</rtrvl_ref_nbr>
   <iso_auth_id>123456</iso_auth_id>
   <chp_setl_date>20131217</chp_setl_date>
   <return_fields>void_code, amount_auth, bal_1, bal_2</return_fields>
</request>



My Reference XML (from web server)
========================

Code:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<ServiceDetails>
   <Service name="WDL">
      <ServiceURL>http://192.168.100.185:7801</ServiceURL>
      <ServiceURI>/CoreBankingGatewayPMessageSetSOAP_HTTP_Service</ServiceURI>
   </Service>
   
   <Service name="ADL">
      <ServiceURL>http://192.168.100.185:7801</ServiceURL>
      <ServiceURI>/CoreBankingGatewayPMessageSetSOAP_HTTP_Service</ServiceURI>
   </Service>
</ServiceDetails>




My Data power Error is
===============

D:\OFFICE\workspaceDataPower\DataPowerProject\CoreBankingPOC>curl --data-binary
@ATMWithdrawalRequest.xml http://192.168.30.223:6661
<html><head><meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"><
title>Core Banking System - Error </title></head><body><h2>Core Banking System</
h2><p>Error in processing your request</p><p>
Please print this page and forward to Ap
plication Support.
</p><p>Thank you.</p><p><font size="2">
Transaction ID:
4316449</font></p><p><font size=
"2">
Error code:
0x0113001e</font></p><p><font si
ze="2">
Error-subcode:
0x00000000</font></p><p><font si
ze="2">
Error message:
Backside URL invalid</font></p><
/body></html>
D:\OFFICE\workspaceDataPower\DataPowerProject\CoreBankingPOC>
_________________
Being in a crowd when you are alone is ignorance. Enlightenment is being alone in a crowd; a feeling of oneness in a crowd.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TXMQ_Doyle
PostPosted: Thu Jan 09, 2014 8:27 am Post subject: Have you tried referencing the file locally first? Reply with quote

Novice

Joined: 04 Dec 2013
Posts: 18

Just to verify that isn't the issue?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
vishBroker
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 2:39 pm Post subject: Reply with quote

Centurion

Joined: 08 Dec 2010
Posts: 135

Better way to have a look at probe.
Check the service variables at the end of the flow.
What values are being set.

Alternatively - you can log the variables using <xsl:message> and having a log target to subscribe those log categories. This will help you debug the XSLT processing.
Back to top
View user's profile Send private message
bharathi.tech12
PostPosted: Wed Apr 23, 2014 5:35 am Post subject: Reply with quote

Voyager

Joined: 14 May 2013
Posts: 93

the xpath expression is not correct. check with the below tag.

<dp:set-variable name="'var://service/routing-url'" value="'$routerTable/ServiceDetails/Service[name=$ServiceName ]/ServiceURL'" />
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerService variable values not assigning
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.