ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportWebService 500 http error.

Post new topicReply to topic
WebService 500 http error. View previous topic :: View next topic
Author Message
jacky1982728
PostPosted: Mon Feb 21, 2011 11:32 pm Post subject: WebService 500 http error. Reply with quote

Newbie

Joined: 17 Feb 2011
Posts: 4

Hi, All

I am getting the error while accessing external webservice using soapRequest Node.

I have added the username/password in httpRequestHeader using compute note which is mentioned in the forum,but now the http 500 error comes, can anyone help me on it? THX?
Back to top
View user's profile Send private message
smdavies99
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 1:46 am Post subject: Reply with quote

Jedi Council

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 6077
Location: Somewhere over the Rainbow this side of Never-never land.

Would you care to show us the complete message that is returned from the Webservice.
HTTP 500 gives us a bit of a pointer but not the whole one.
Put a trace node and set it to output ${Root} just prior to the webservice call. Posting this (with passwords etc mangled) will also help.
_________________
WMQ User since 1999
MQSI/WBI/WMB/'Thingy' User since 2002
Linux user since 1995

Every time you reinvent the wheel the more square it gets (anon). If in doubt think and investigate before you ask silly questions.
Back to top
View user's profile Send private message
jacky1982728
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 11:54 pm Post subject: Reply Reply with quote

Newbie

Joined: 17 Feb 2011
Posts: 4

smdavies99 wrote:
Would you care to show us the complete message that is returned from the Webservice.
HTTP 500 gives us a bit of a pointer but not the whole one.
Put a trace node and set it to output ${Root} just prior to the webservice call. Posting this (with passwords etc mangled) will also help.


Thanks smdavies99. I'm a newer on WMB. I am going to add a trace node to watch the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportWebService 500 http error.
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.