ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum Index » General Forums Information » screen size problem with website

Post new topic  Reply to topic Goto page 1, 2, 3  Next
 screen size problem with website « View previous topic :: View next topic » 
Author Message
tleichen
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 8:06 am    Post subject: screen size problem with website Reply with quote

Yatiri

Joined: 11 Apr 2005
Posts: 663
Location: Center of the USA

There seems to be a screen size problem with the website today. When I get into the forum index, or any of the forums, the screensize seems to be set for a bigger monitor size. I have bigger than most, yet the window is still mapped such that it needs horizontal scrolling to see the leftmost portion of the window. I'm pretty sure it was not doing this last week, or even over the weekend.
_________________
IBM Certified MQSeries Specialist
IBM Certified MQSeries Developer
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 8:16 am    Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 20912
Location: Ohio, USA

I've not noticed anything different today
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
jefflowrey
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 8:31 am    Post subject: Reply with quote

Grand Poobah

Joined: 16 Oct 2002
Posts: 19981

Try refreshing your CSS cache.
_________________
I am *not* the model of the modern major general.
Back to top
View user's profile Send private message
Michael Dag
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 9:02 am    Post subject: Reply with quote

Jedi Knight

Joined: 13 Jun 2002
Posts: 2578
Location: The Netherlands (Amsterdam)

what's going on, first you see post counts increase, now a bigger screen

it just happened this (24" 1920x1200) got delivered today, so that may be the reason? just kidding...
_________________
Michael



MQSystems Facebook page
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
SAFraser
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 9:31 am    Post subject: Reply with quote

Shaman

Joined: 22 Oct 2003
Posts: 741
Location: Austin, Texas, USA

I've noticed the same problem with the screen size today.
Back to top
View user's profile Send private message
bbburson
PostPosted: Mon Oct 15, 2007 10:15 am    Post subject: Reply with quote

Partisan

Joined: 06 Jan 2004
Posts: 378
Location: Nowhere near a queue manager

Nothing different than normal for me. Go figure.
Back to top
View user's profile Send private message
manicminer
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 12:30 am    Post subject: Reply with quote

Disciple

Joined: 11 Jul 2007
Posts: 177

I see the same thing, I think it might be to do with wider ads / google search box in the header / footer of the page.

It is anoying because with IE I now have to full screen to be able to see the whole width of the front page, or keep scrolling right to click on the "go to latest post" icon for a topic.
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 12:33 am    Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 20912
Location: Ohio, USA

manicminer wrote:
I see the same thing, I think it might be to do with wider ads / google search box in the header / footer of the page.


Weird. I'm still fine, and still getting the adverts. Still getting disc utilities though.....
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
AkankshA
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:22 am    Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 12 Jan 2006
Posts: 1493
Location: Singapore

even i am facing this problem
_________________
Cheers
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gaya3
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:28 am    Post subject: Reply with quote

Jedi

Joined: 12 Sep 2006
Posts: 2346
Location: India

There is nothing wrong here......., intersting to discuss this type of topics...



Could be some climate change....Just kidding...
Regards
Gayathri
_________________
Regards
Gayathri
-----------------------------------------------
Do Something Before you Die
Back to top
View user's profile Send private message
AkankshA
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:33 am    Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 12 Jan 2006
Posts: 1493
Location: Singapore

Another strange thing...
irrespective whether i have set DAJ_Glass or zeroSpace.. the theme background remains the same...


Is it the time to have a break for me now...
_________________
Cheers
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vitor
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:34 am    Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 20912
Location: Ohio, USA

I remember the days when web pages looked the same wherever you viewed them because they used this "standard" called HTML.

Mind you, they looked kinda dull.....!
_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
AkankshA
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:37 am    Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 12 Jan 2006
Posts: 1493
Location: Singapore

but over here my eyes and scrollbar dont seem to like this special treatment
_________________
Cheers
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jefflowrey
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:43 am    Post subject: Reply with quote

Grand Poobah

Joined: 16 Oct 2002
Posts: 19981

Okay - those of you having trouble... are you using IE?

Those of you not having trouble... are you using Firefox?

Those of you having trouble - have you tried doing a full/force reload of the page (ctl-shift-reload on FF) to cause everything including the CSS to get rebuilt?
_________________
I am *not* the model of the modern major general.
Back to top
View user's profile Send private message
AkankshA
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 1:47 am    Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 12 Jan 2006
Posts: 1493
Location: Singapore

jefflowrey wrote:
Okay - those of you having trouble... are you using IE?

Yes IE 6

lemme try with IE 7 now


Also if my memory is wd me still, then i guess i am facing this issue since past 3-4 days..
_________________
Cheers
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic  Reply to topic Goto page 1, 2, 3  Next Page 1 of 3

MQSeries.net Forum Index » General Forums Information » screen size problem with website
Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP
 
 


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Copyright © MQSeries.net. All rights reserved.