ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerSpending out empty xml tags

Post new topicReply to topic
Spending out empty xml tags View previous topic :: View next topic
Author Message
matuwe
PostPosted: Thu May 06, 2021 1:04 pm Post subject: Spending out empty xml tags Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 296

Hi please help. I have a request to call a provider sending xml . The issue is if I send it with empty tags as <name/> they fail. The expect me to send the request as <name></name>

Even though on my stylesheet I have it that way, somehow before it leaves datapower it is converted to empty tag. How can I do this.

Somehow the provider system are forcing me to send open and close tag and also remove encoding from xml declaration.
Back to top
View user's profile Send private message
joebuckeye
PostPosted: Fri May 06, 2022 4:28 am Post subject: Reply with quote

Partisan

Joined: 24 Aug 2007
Posts: 355
Location: Columbus, OH

So your provider is not using a real XML parser as <name/> and <name></name> are the same. That is why Datapower is shortening it, for a real XML parser it makes no difference. This sounds like they have created some home grown XML "parser" instead of using an already available (and correct) parser.

If they insist on this format then maybe try to send a space as the data field but I don't believe you can force Datapower to output the open and close tags with no data in there.
Back to top
View user's profile Send private message
gbaddeley
PostPosted: Sun May 08, 2022 3:40 pm Post subject: Re: Spending out empty xml tags Reply with quote

Jedi

Joined: 25 Mar 2003
Posts: 2348
Location: Melbourne, Australia

matuwe wrote:
Somehow the provider system are forcing me to send open and close tag and also remove encoding from xml declaration.

Inform them that Datapower is sending standard XML and they need to comply with the standard. It looks like they are forcing you to make up for the shortcomings in their system.
_________________
Glenn
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerSpending out empty xml tags
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.