ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportSHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node

Post new topicReply to topic
SHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node View previous topic :: View next topic
Author Message
muthu121521
PostPosted: Fri Jun 05, 2020 6:32 pm Post subject: SHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node Reply with quote

Apprentice

Joined: 31 Aug 2015
Posts: 33

Hi All,
I am facing an issue in my local broker where shared row variable is not working but the same code works fine in Test environment.

In the message flow , I am assigning value to my shared row variable inside the subflow.

But once its out of subflow when i try to access the shared row variable, its showing it as epmty or null or contact admin, i cant see the shared row variable in the debugger, but the same code works fine in my test/qa environment. What could be the issue in my local broker node or is there any settings at the broker or eg level which is causing this issue?
Back to top
View user's profile Send private message
fjb_saper
PostPosted: Fri Jun 05, 2020 7:30 pm Post subject: Re: SHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 18 Nov 2003
Posts: 20305
Location: LI,NY

muthu121521 wrote:
Hi All,
I am facing an issue in my local broker where shared row variable is not working but the same code works fine in Test environment.

In the message flow , I am assigning value to my shared row variable inside the subflow.

But once its out of subflow when i try to access the shared row variable, its showing it as epmty or null or contact admin, i cant see the shared row variable in the debugger, but the same code works fine in my test/qa environment. What could be the issue in my local broker node or is there any settings at the broker or eg level which is causing this issue?

Where did you declare the shared row? It does matter as it goes to visibility of the variable. Did you right click the subflow and promote the variable to the flow level?
_________________
MQ & Broker admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
muthu121521
PostPosted: Sat Jun 06, 2020 5:11 am Post subject: SHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node Reply with quote

Apprentice

Joined: 31 Aug 2015
Posts: 33

Quote:
Where did you declare the shared row? It does matter as it goes to visibility of the variable. Did you right click the subflow and promote the variable to the flow level?


I declared the Shared Row Variable inside Subflow , but i defined the subflow with the broker schema same as the main message flow something like below

Code:
BROKER SCHEMA com.abc.xyz.service.xmln
DECLARE Keys SHARED ROW;


But the same code is working fine in Test Environment, its not working in my local broker, is it because do we have to make some configuration changes at my local broker or is it something else
Back to top
View user's profile Send private message
fjb_saper
PostPosted: Sun Jun 07, 2020 7:40 pm Post subject: Re: SHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 18 Nov 2003
Posts: 20305
Location: LI,NY

muthu121521 wrote:
Quote:
Where did you declare the shared row? It does matter as it goes to visibility of the variable. Did you right click the subflow and promote the variable to the flow level?


I declared the Shared Row Variable inside Subflow , but i defined the subflow with the broker schema same as the main message flow something like below

Code:
BROKER SCHEMA com.abc.xyz.service.xmln
DECLARE Keys SHARED ROW;


But the same code is working fine in Test Environment, its not working in my local broker, is it because do we have to make some configuration changes at my local broker or is it something else

Did you, or did you not promote the variable to the flow level?
_________________
MQ & Broker admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportSHARED ROW Variable not Working in Local Broker Node
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.