ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportError connecting IBM APP Connect Enterprise to API Connect

Post new topicReply to topic
Error connecting IBM APP Connect Enterprise to API Connect View previous topic :: View next topic
Author Message
jonatan_mx
PostPosted: Wed Oct 09, 2019 11:01 am Post subject: Error connecting IBM APP Connect Enterprise to API Connect Reply with quote

Newbie

Joined: 10 Apr 2015
Posts: 6

hi i am triying to connect App Connect Enterprise (IIB11) to api Connect on cloud.

i'm doing by web console i already have deployed mi api service, and created the api service whith lite plan on cloud, after that i clicked on push to api connect, on this step is when i am facing the trouble.

the values i use are.

API Connect v2018
i put mi IBM user id with my credentials

on host : apimanager.us-south.apiconnect.cloud.ibm.com
port : 443
Realm: i put my SandBox's Name. (i dontknow if is it correct)

the api and secret key i get then from the values tab

but when i click to connect i got the next error.

Error connecting to API Connect
BIP9365E: A connection cannot be made to IBM API Connect at 'https://apimanager.us-south.apiconnect.cloud.ibm.com:443'. Error 'Failed to authenticate credentials: 404 - "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//IETF//DTD HTML 2.0//EN\">\n<html><head>\n<title>404 Not Found</title>\n</head><body>\n<h1>Not Found</h1>\n<p>The requested URL was not found on this server.</p>\n<hr>\n<address>Apache/2.4.18 (Ubuntu) Server at apimanager.us-south.apiconnect.cloud.ibm.com Port 443</address>\n</body></html>\n"'.

I'm pretty sure the mi credentials of ibm are correct.

Is there something i am missing or doing wrong

thank u
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportError connecting IBM APP Connect Enterprise to API Connect
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.