ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportMIGRATING MESSAGE FLOWS FROM WMB 8 TO IIB 10

Post new topicReply to topic
MIGRATING MESSAGE FLOWS FROM WMB 8 TO IIB 10 View previous topic :: View next topic
Author Message
arkarthikbabu
PostPosted: Sun Jun 26, 2016 12:25 am Post subject: MIGRATING MESSAGE FLOWS FROM WMB 8 TO IIB 10 Reply with quote

Newbie

Joined: 23 Sep 2015
Posts: 4

Dear Experts,

We are migrating all our flows from WMB 8 to IIB 10, while doing that I have converted my static library to shared library which is around 2.5 MB. so now the problem is with mapping node which is not able to find the xsd which is present in shared library.

The solution which I found is re mapping the same with new mapping node in IIB 10.

Is there any other way for the above issue??

Looking forward for your response.

Thanks in advance

karthik
Back to top
View user's profile Send private message
arkarthikbabu
PostPosted: Sun Jun 26, 2016 3:00 am Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 23 Sep 2015
Posts: 4

I think it has been fixed in IIB10.0.0.5 let me try with that version, currently I am using 10.0.0.3
Back to top
View user's profile Send private message
arkarthikbabu
PostPosted: Wed Jun 29, 2016 11:59 pm Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 23 Sep 2015
Posts: 4

Even in IIB v10.0.0.5 I am still facing the same issue, kindly help me in this regards.
Back to top
View user's profile Send private message
mqjeff
PostPosted: Thu Jun 30, 2016 3:57 am Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 25 Jun 2008
Posts: 17447

I've not done much with IIB v10, or shared libraries

But it vaguely sounds like the application isn't properly linked to the shared library... or the mapping nodes aren't referring to the map files properly once they're in the shared libraries.
_________________
chmod -R ugo-wx /
Back to top
View user's profile Send private message
mqceries
PostPosted: Thu Sep 05, 2019 6:42 am Post subject: Reply with quote

Acolyte

Joined: 02 Dec 2011
Posts: 70

arkarthikbabu wrote:
Even in IIB v10.0.0.5 I am still facing the same issue, kindly help me in this regards.

Sorry to bump up the Old thread, just wanted to check if you have found the solution as we are going to start our migration soon.. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportMIGRATING MESSAGE FLOWS FROM WMB 8 TO IIB 10
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.