ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportAPI Project on IIB 10

Post new topicReply to topic
API Project on IIB 10 View previous topic :: View next topic
Author Message
matuwe
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 12:46 am Post subject: API Project on IIB 10 Reply with quote

Master

Joined: 05 Dec 2007
Posts: 261

HI Please help.. I have API project which I am having weird issue with my restapi.descriptor.

it works fine till I started adding more services on my Swagger file (.json). I can open it and I can see all new services. AS soon as I click on the create subflow button, then my toolkit shutsdown. then the restapi.descriptor file is empty.

Is there any limit of how many services I can add into restapi.descriptor . It seems like a memory issue . My toolkit .ini file is already sitting at 1GIG.. Is there anything I can do to eliminate this issue?
Back to top
View user's profile Send private message
fjb_saper
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 6:24 am Post subject: Re: API Project on IIB 10 Reply with quote

Grand Poobah

Joined: 18 Nov 2003
Posts: 19398
Location: LI,NY

matuwe wrote:
HI Please help.. I have API project which I am having weird issue with my restapi.descriptor.

it works fine till I started adding more services on my Swagger file (.json). I can open it and I can see all new services. AS soon as I click on the create subflow button, then my toolkit shutsdown. then the restapi.descriptor file is empty.

Is there any limit of how many services I can add into restapi.descriptor . It seems like a memory issue . My toolkit .ini file is already sitting at 1GIG.. Is there anything I can do to eliminate this issue?

Have you tried with running the toolkit with more memory (heap, stack) ?
_________________
MQ & Broker admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
souciance
PostPosted: Mon Nov 06, 2017 3:49 am Post subject: Re: API Project on IIB 10 Reply with quote

Acolyte

Joined: 29 Jun 2010
Posts: 73

matuwe wrote:
HI Please help.. I have API project which I am having weird issue with my restapi.descriptor.

it works fine till I started adding more services on my Swagger file (.json). I can open it and I can see all new services. AS soon as I click on the create subflow button, then my toolkit shutsdown. then the restapi.descriptor file is empty.

Is there any limit of how many services I can add into restapi.descriptor . It seems like a memory issue . My toolkit .ini file is already sitting at 1GIG.. Is there anything I can do to eliminate this issue?


How many services do you have?
Back to top
View user's profile Send private message
martinb
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 11:44 pm Post subject: Reply with quote

Disciple

Joined: 09 Nov 2006
Posts: 170
Location: UK

Have you checked the Eclipse .log file?

Is there a Java crash dump file produced?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportAPI Project on IIB 10
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.