ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexSearch

Search found 9 matches
Author Message
Topic:Scandinavian char not getting displayed properly in Email
Ammu509

Replies: 6
Views: 101

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Thu Jul 09, 2020 6:54 am Subject: Scandinavian char not getting displayed properly in Email
CCSID I am setting is 1208.
Topic:Scandinavian char not getting displayed properly in Email
Ammu509

Replies: 6
Views: 101

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Wed Jul 08, 2020 5:42 pm Subject: Scandinavian char not getting displayed properly in Email
I tried the same code in WMB version 8 and it displays special characters properly. Also ''Subject' of email will show special characters properly. Problem is only in Body part of email.
Topic:Scandinavian char not getting displayed properly in Email
Ammu509

Replies: 6
Views: 101

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Wed Jul 08, 2020 7:28 am Subject: Scandinavian char not getting displayed properly in Email
I know this topic would have been discussed earlier, I tried multiple suggestions found online but nothing helped so posting my query:

I am trying to send an Email from App Connect using EmailOutpu ...
Topic:Scandinavian char not showing right...
Ammu509

Replies: 7
Views: 1553

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Fri May 31, 2019 9:12 pm Subject: Scandinavian char not showing right...
As I mentioned is not getting passed to backend system properly. This particular character is displayed without any issue in that system when tested with SOAP UI, but when App connect sends this val ...
Topic:Scandinavian char not showing right...
Ammu509

Replies: 7
Views: 1553

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Fri May 31, 2019 7:58 am Subject: Scandinavian char not showing right...
Yes in backend system the Scandinavian character is displayed properly.
Topic:Scandinavian char not showing right...
Ammu509

Replies: 7
Views: 1553

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Fri May 31, 2019 6:06 am Subject: Unable to process Scandinavian letter
I actually included subject line earlier but was not displayed for some reason.

Sorry for not explaining the issue in the detail.

I am trying to fetch the value with Scandinavian letter from p ...
Topic:Scandinavian char not showing right...
Ammu509

Replies: 7
Views: 1553

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Fri May 31, 2019 5:41 am Subject: Scandinavian char not showing right...
I am unable to send Scandinavian letter in IBM App connect. In WMB version 8, I can see the letter reflecting properly but in App connect it's displayed as: �. Please suggest me ways to resol ...
Topic:Self Signed SOAP Messages
Ammu509

Replies: 4
Views: 1156

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Sat Jan 19, 2019 9:33 pm Subject: Self Signed SOAP Messages
Thanks for the replies. @mpong as i am new to WS Security implementation, i thought of doing a POC with self-signed certificate before using Client's Certificate.

I came across few articles relate ...
Topic:Self Signed SOAP Messages
Ammu509

Replies: 4
Views: 1156

PostForum:WebSphere Message Broker Support Posted: Fri Jan 18, 2019 12:27 am Subject: Self Signed SOAP Messages
I am working on a new requirement to send Self Signed SOAP message to backend system. As per the backend team i have to send message as shown below. How can this be achieved, is it using JAVA code? Al ...
Page 1 of 1

Jump to:
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.