ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportFacing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9

Post new topicReply to topic
Facing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9 View previous topic :: View next topic
Author Message
markshankar
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 3:03 am Post subject: Facing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9 Reply with quote

Newbie

Joined: 14 Nov 2017
Posts: 2

Hi,
When i developed flow with WTX map which is developed on WTX 8.3.0.5 version in IIB v9.0.0.9, I got below error information.

NodeErrorInfo
ErrorCode:INTEGER:-1001
ErrorMessage:CHARACTER:Map failed - Invalid argument
MapName:CHARACTER:/var/mqsi/components/BHBKRDV1/f8873c1a-5c01-0000-0080-de6ffce0938a/config/MAR/BH_AP0116_MFP.mqsiLibrary/BH_BS.BH_AP0116_MF/WTX Map/FINAP0080_WTXP/ZYFINB_VENDORINFORMTION99_EIMS.mmc

But here the strange is when i developed simple flow with above map in WMB 7 toolkit(with WTX v8.3.0.5) and deployed, I could see sucess transaction.

Could any one have idea on this migration, Please help to solve.


Thanks in advance..
Back to top
View user's profile Send private message
fjb_saper
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 4:56 pm Post subject: Re: Facing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9 Reply with quote

Grand Poobah

Joined: 18 Nov 2003
Posts: 19398
Location: LI,NY

markshankar wrote:
Hi,
When i developed flow with WTX map which is developed on WTX 8.3.0.5 version in IIB v9.0.0.9, I got below error information.

NodeErrorInfo
ErrorCode:INTEGER:-1001
ErrorMessage:CHARACTER:Map failed - Invalid argument
MapName:CHARACTER:/var/mqsi/components/BHBKRDV1/f8873c1a-5c01-0000-0080-de6ffce0938a/config/MAR/BH_AP0116_MFP.mqsiLibrary/BH_BS.BH_AP0116_MF/WTX Map/FINAP0080_WTXP/ZYFINB_VENDORINFORMTION99_EIMS.mmc

But here the strange is when i developed simple flow with above map in WMB 7 toolkit(with WTX v8.3.0.5) and deployed, I could see sucess transaction.

Could any one have idea on this migration, Please help to solve.


Thanks in advance..

So you migrated WMB 7 to IIB 9.0.0.9 and WTX 8.3.0.5 to WTX ????.
Check out which version of WTX/ITX you need for your corresponding version of IIB. Maybe then the error will go away...
_________________
MQ & Broker admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
markshankar
PostPosted: Thu Nov 16, 2017 2:06 am Post subject: Re: Facing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9 Reply with quote

Newbie

Joined: 14 Nov 2017
Posts: 2

fjb_saper wrote:
markshankar wrote:
Hi,
When i developed flow with WTX map which is developed on WTX 8.3.0.5 version in IIB v9.0.0.9, I got below error information.

NodeErrorInfo
ErrorCode:INTEGER:-1001
ErrorMessage:CHARACTER:Map failed - Invalid argument
MapName:CHARACTER:/var/mqsi/components/BHBKRDV1/f8873c1a-5c01-0000-0080-de6ffce0938a/config/MAR/BH_AP0116_MFP.mqsiLibrary/BH_BS.BH_AP0116_MF/WTX Map/FINAP0080_WTXP/ZYFINB_VENDORINFORMTION99_EIMS.mmc

But here the strange is when i developed simple flow with above map in WMB 7 toolkit(with WTX v8.3.0.5) and deployed, I could see sucess transaction.

Could any one have idea on this migration, Please help to solve.


Thanks in advance..

So you migrated WMB 7 to IIB 9.0.0.9 and WTX 8.3.0.5 to WTX ????.
Check out which version of WTX/ITX you need for your corresponding version of IIB. Maybe then the error will go away...


Hi Fhb_saper,

My IIB v9.0.0.9 toolkit was integrated with WTX 8.4.1, If i run map individual i could see success transaction.. But when i configured map in WTX node (message flow in IIB v9.0.0.9 Toolkit) i am getting above "Invalid Argument" error.

So to make sure, I have developed message flow in WMB 7 toolkit which is integrated with wtx v8.3.0.5 and deployed. this time i could see success transaction.

I am not sure whether it is something related to version problem or not.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportFacing issue with WTX map in IIB v9.0.0.9
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.