ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application ServerGetting issue when we use Https enabled webservice

Post new topicReply to topic
Getting issue when we use Https enabled webservice View previous topic :: View next topic
Author Message
sankarisasmal
PostPosted: Mon Nov 23, 2015 5:05 pm Post subject: Getting issue when we use Https enabled webservice Reply with quote

Newbie

Joined: 13 Mar 2015
Posts: 9

Our application runs on Websphere application server.
And it communicates with a web service(with http).
Now the websevice has undergone SSL implementation(with https).
And when we try to connect to the web service from our local setup, we get the following exception:

Error 500: Error processing WSDL document: javax.net.ssl.SSLHandshakeException: com.ibm.jsse2.util.g: PKIX path building failed: java.security.cert.CertPathBuilderException: PKIXCertPathBuilderImpl could not build a valid CertPath.; internal cause is: java.security.cert.CertPathValidatorException: The certificate issued by CN=Wells Fargo Root Certification Authority 01 G2, OU=Wells Fargo Certification Authority, O=Wells Fargo, C=US is not trusted; internal cause is: java.security.cert.CertPathValidatorException: Certificate chaining error

What we need to do in our local setup in order for our application to successfully connect to https enabled webservice.

Appreciate any help on this..
Back to top
View user's profile Send private message
smdavies99
PostPosted: Mon Nov 23, 2015 10:59 pm Post subject: Reply with quote

Jedi Council

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 6070
Location: Somewhere over the Rainbow this side of Never-never land.

Have you thought about asking Wells Fargo to check that their certs are correct?
Certs expire and sometimes mistakes are made when adding new ones.

do you get the same error when accessing the site with tools such as .... well , you know a browser such as Firefox? or SOAP/UI?

Sometimes the problems are not of your making.
_________________
WMQ User since 1999
MQSI/WBI/WMB/'Thingy' User since 2002
Linux user since 1995

Every time you reinvent the wheel the more square it gets (anon). If in doubt think and investigate before you ask silly questions.
Back to top
View user's profile Send private message
fjb_saper
PostPosted: Tue Nov 24, 2015 5:25 am Post subject: Reply with quote

Grand Poobah

Joined: 18 Nov 2003
Posts: 19089
Location: LI,NY

Do you have this certificate in your truststore?:
Code:
CN=Wells Fargo Root Certification Authority 01 G2, OU=Wells Fargo Certification Authority, O=Wells Fargo, C=US

Or the certificate that signed it? (recursive )
Have fun
_________________
MQ & Broker admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application ServerGetting issue when we use Https enabled webservice
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.