ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Serverchanging libpath variable in z/os was 7

Post new topicReply to topic
changing libpath variable in z/os was 7 View previous topic :: View next topic
Author Message
meykh2014
PostPosted: Mon Jul 27, 2015 11:20 pm Post subject: changing libpath variable in z/os was 7 Reply with quote

Newbie

Joined: 12 May 2015
Posts: 8

hello guys
i have a z/os was 7 and when i change libpath variable in websphere console on the web, after restart was is droped and never started again. i dont have any message that can help me that what is problem.
so, i have try to change libpath again in manual mode. but i dont find any configuration xml file in was home omvs dir for this. can you help me where this configuration is saved that i must be change that.
special thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Gaya3
PostPosted: Tue Jul 28, 2015 5:40 am Post subject: Reply with quote

Jedi

Joined: 12 Sep 2006
Posts: 2493
Location: Boston, US

what is the systemout log states, it will certainly throw out some exception

can you just recheck that
_________________
Regards
Gayathri
-----------------------------------------------
Do Something Before you Die
Back to top
View user's profile Send private message
meykh2014
PostPosted: Tue Jul 28, 2015 8:58 pm Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 12 May 2015
Posts: 8

Gaya3 wrote:
what is the systemout log states, it will certainly throw out some exception

can you just recheck that


hey gaya
thanks for your responding
actually, the sub system is flushed in all steps and there is not any sysout .
finally i delete & define my server
it solved my problem but i interesting to know what is real answer.
how can i did to solve this?
Back to top
View user's profile Send private message
Gaya3
PostPosted: Wed Jul 29, 2015 6:08 am Post subject: Reply with quote

Jedi

Joined: 12 Sep 2006
Posts: 2493
Location: Boston, US

wild guess - it might be due to the synchronization problem (if the dmgr and node is not synchronized
_________________
Regards
Gayathri
-----------------------------------------------
Do Something Before you Die
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Serverchanging libpath variable in z/os was 7
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.