ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportDeploying changes

Post new topicReply to topic
Deploying changes View previous topic :: View next topic
Author Message
kishankumar.v
PostPosted: Thu Dec 27, 2001 5:04 am Post subject: Reply with quote

Apprentice

Joined: 26 Nov 2001
Posts: 47

Hi All,
While doing changes to the assignments and trying to deploy it is not getting reflected to the operations tab. What is the correct procedure for deploy...what are the pre requisites. Also should we deploy execution group first then the broker then the topology or is enough if topology is deployed. Also when should complete deployment be used and delta deployment. I dont know what Iam missing but when I delete a execution execution group in assignment it shows up in the operation with a red light.
Please help

Thanks in advance,
V. Kishan Kumar
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Sesha_n
PostPosted: Thu Dec 27, 2001 8:48 am Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 26 Dec 2001
Posts: 1

Kishan ,
It is always a good pracice to deploy the broker first before you do the topology .
When you are deleting a execution group , check out the broker , delete the EG and then check in the broker and do a full deploy on the broker level.


Quote:

On 2001-12-27 05:04, kishankumar.v wrote:
Hi All,
While doing changes to the assignments and trying to deploy it is not getting reflected to the operations tab. What is the correct procedure for deploy...what are the pre requisites. Also should we deploy execution group first then the broker then the topology or is enough if topology is deployed. Also when should complete deployment be used and delta deployment. I dont know what Iam missing but when I delete a execution execution group in assignment it shows up in the operation with a red light.
Please help

Thanks in advance,
V. Kishan Kumar

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportDeploying changes
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.