ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportChanging UDP at Runtime

Post new topicReply to topic
Changing UDP at Runtime View previous topic :: View next topic
Author Message
Deepak.k
PostPosted: Tue May 16, 2017 10:10 pm Post subject: Changing UDP at Runtime Reply with quote

Novice

Joined: 18 Aug 2016
Posts: 18

Hi guys,

Is there any Command availabe for changing for UDP value without redeploy the Application.As of my research i have found the following things
1.Can made changes in MQ Explorer.
2.Configurable Service.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Vitor
PostPosted: Wed May 17, 2017 4:16 am Post subject: Reply with quote

Grand High Poobah

Joined: 11 Nov 2005
Posts: 24537
Location: Ohio, USA

You could try this:

Setting message flow user-defined properties at runtime


_________________
Honesty is the best policy.
Insanity is the best defence.
Back to top
View user's profile Send private message
integration
PostPosted: Sun May 28, 2017 9:27 pm Post subject: Reply with quote

Apprentice

Joined: 26 Jun 2007
Posts: 32

Hi,

Sorry if it is the repeated question.
I was just wondering whether we can update the User Define Property values using mqsi command?

As per my findings, I found out that we can change UDP values using:

1. IBM Integration API(CMP)
2. IBM Integration Explorer

Thanks in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
mqjeff
PostPosted: Mon May 29, 2017 1:38 pm Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 25 Jun 2008
Posts: 17446

Perhaps you should look at the list of mqis commands and see if there are any that let you override user defined properties.
_________________
Read, Think, Try, Repeat
Back to top
View user's profile Send private message
integration
PostPosted: Tue May 30, 2017 6:51 pm Post subject: Reply with quote

Apprentice

Joined: 26 Jun 2007
Posts: 32

Thanks for the response.

I gave it a try and executed couple of mqsi commands. For example, mqsireportproperties command was able to get me the UDP value configured for a particular flow, but did not find any valid mqsi command for overriding the values.

Appreciate your help.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Message Broker SupportChanging UDP at Runtime
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.