ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexGeneral IBM MQ SupportMQMON blank screen

Post new topicReply to topic
MQMON blank screen View previous topic :: View next topic
Author Message
pcouas
PostPosted: Wed Mar 15, 2017 11:52 pm Post subject: MQMON blank screen Reply with quote

Newbie

Joined: 06 Sep 2011
Posts: 8

Hi,

When i open MQMON i have only blank screen, no QueueManager ?
Where is my problem ?

Regards
Back to top
View user's profile Send private message
PaulClarke
PostPosted: Wed Mar 15, 2017 11:56 pm Post subject: Reply with quote

Sentinel

Joined: 17 Nov 2005
Posts: 835
Location: New Zealand

By MQMON do you mean MO71 ? What version are you using ?
_________________
Paul Clarke
MQGem Software
www.mqgem.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hughson
PostPosted: Thu Mar 16, 2017 2:38 pm Post subject: Reply with quote

Yatiri

Joined: 09 May 2013
Posts: 699
Location: Bay of Plenty, New Zealand

If you had any local queue managers, MO71 would offer to populate those for you automatically, and you can also import details from a CCDT file.

Finally, the introductory video shows you how to add in others manually. I have provided a link that starts playing the video at the relevant point.

MO71 Introduction

Of course, if you're not on the latest version of MO71, you may need to download a newer version before you see these features.

Cheers
Morag
_________________
Morag Hughson @MoragHughson
IBM MQ Technical Education Specialist
MQGem Software
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pcouas
PostPosted: Thu Mar 16, 2017 9:48 pm Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 06 Sep 2011
Posts: 8

Hi,

I have copy cfg files from another computer and that's Ok
Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexGeneral IBM MQ SupportMQMON blank screen
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.