ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Servereclipse problem for define remote websphere server v7

Post new topicReply to topic
eclipse problem for define remote websphere server v7 View previous topic :: View next topic
Author Message
meykh2014
PostPosted: Tue May 26, 2015 2:24 am Post subject: eclipse problem for define remote websphere server v7 Reply with quote

Newbie

Joined: 12 May 2015
Posts: 8

hi all
i searched but i dont find any solution (sorry if i cant speek english very well )
i'm new in programming under zos
i have a websphere application server v7 in mainframe and i'm going to write a program under eclipse or another ide(s) (windows os) and deploy it to websphere application server
i try to define a server in eclipse to deploying program automaticly(on was)
but i have a problem
i can't define remote server to was 7 on mainframe (if i dont wrong, i must install was 7 in windows for this connection).
so i have 2 questions :
1) do you have a solution that don't need websphere application server 7 in windows for remote connection
2) if not, where i can find was 7 for download (i see ibm website but only v8.5 is accessible for download)
thank you
Back to top
View user's profile Send private message
Gaya3
PostPosted: Tue May 26, 2015 6:07 am Post subject: Reply with quote

Jedi

Joined: 12 Sep 2006
Posts: 2493
Location: Boston, US

1) do you have a solution that don't need websphere application server 7 in windows for remote connection

What is the error you are getting, when you are trying to do a remote connection to the WAS in Z/OS,

you know there is a show stopper, please provide the full detailed error over here to look up on


2) if not, where i can find was 7 for download (i see ibm website but only v8.5 is accessible for download)

here is the download link for WASv7
http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27012956
_________________
Regards
Gayathri
-----------------------------------------------
Do Something Before you Die
Back to top
View user's profile Send private message
meykh2014
PostPosted: Tue May 26, 2015 9:44 pm Post subject: Reply with quote

Newbie

Joined: 12 May 2015
Posts: 8

thanks gaya3
i have no error
i have mismatch configuration
let me explain
when i try to config remote sever in eclipse, i select
server type : websphere application server v7.0
servers host name: <my z/OS ip address>
when i click next button, the new form want me to insert installation directory
this installation directory must be local ( is that true?) but i dont have any websphere v7 in local pc but i have was 8.5.5 in pc. when i choose v8 in local pc for retmote server (v7 in MF)

the same problem is exist in other IDE for example IntelliJ Idea
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere Application Servereclipse problem for define remote websphere server v7
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.