ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerDatapower - rfhutil - MQ

Post new topicReply to topic
Datapower - rfhutil - MQ View previous topic :: View next topic
Author Message
rvicter2
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 6:54 am Post subject: Datapower - rfhutil - MQ Reply with quote

Novice

Joined: 14 Apr 2012
Posts: 17

Can rfhutil be configured to test MQ message passing from Datapower?
Back to top
View user's profile Send private message
mqjeff
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 6:54 am Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 25 Jun 2008
Posts: 17447

RFHUtil connects to a queue manager.

Datapower can not host a queue manager.
Back to top
View user's profile Send private message
rvicter2
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:00 am Post subject: Reply with quote

Novice

Joined: 14 Apr 2012
Posts: 17

We are planning to implement Datapower...so the Datapower team wants to test messaging passing to/from an MQ queue. Anything you can suggest?
except connecting directly as it will later!
Back to top
View user's profile Send private message
zpat
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:12 am Post subject: Reply with quote

Jedi Council

Joined: 19 May 2001
Posts: 5651
Location: UK

rfhutilc can be used to get/put message on whatever queue manager and queue datapower is set up to use..

Other tools can be used, MO71, MQ explorer etc.
Back to top
View user's profile Send private message
rvicter2
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:28 am Post subject: Reply with quote

Novice

Joined: 14 Apr 2012
Posts: 17

I just realized I don't want such a utility. It's stupid to look for one.
Sorry for wasting your time.
Back to top
View user's profile Send private message
mqjeff
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:32 am Post subject: Reply with quote

Grand Master

Joined: 25 Jun 2008
Posts: 17447

The only thing that can host an MQ queue is an MQ Queue manager.

So if the datapower team wants to test passing messages to and from an MQ queue, they need a test queue manager.
Back to top
View user's profile Send private message
rvicter2
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 7:50 am Post subject: Reply with quote

Novice

Joined: 14 Apr 2012
Posts: 17

I had already done that. (qmgr, queus, port)
Thanks tho'.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexWebSphere DataPowerDatapower - rfhutil - MQ
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.