ASG
IBM
Zystems
Cressida
Icon
Netflexity
 
  MQSeries.net
Search  Search       Tech Exchange      Education      Certifications      Library      Info Center      SupportPacs      LinkedIn  Search  Search                                                                   FAQ  FAQ   Usergroups  Usergroups
 
Register  ::  Log in Log in to check your private messages
 
RSS Feed - WebSphere MQ Support RSS Feed - Message Broker Support

MQSeries.net Forum IndexIBM MQ Installation/Configuration SupportMQSERIES 5.1 on SAN unit ...

Post new topicReply to topic
MQSERIES 5.1 on SAN unit ... View previous topic :: View next topic
Author Message
opmind
PostPosted: Fri Dec 14, 2001 6:50 am Post subject: Reply with quote

Acolyte

Joined: 04 Dec 2001
Posts: 68

Hi,

I've got a problem... I try to install MQSERIES on NT 4 in a Storage Aera Network unit ... It doesn't work ... Do you know if it is possible or not ?

Take care,

Cyril
Back to top
View user's profile Send private message
peterli
PostPosted: Sun Dec 16, 2001 3:16 pm Post subject: Reply with quote

Apprentice

Joined: 17 Oct 2001
Posts: 29
Location: Melbourne, Australia

Cyril,
I have just installed MQ5.1 CSD07 on a NT 4 server yesterday that is on a Hitachi SAN. I had no problems, so I know that it works. What sort of errors did you recieve???
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Post new topicReply to topic Page 1 of 1

MQSeries.net Forum IndexIBM MQ Installation/Configuration SupportMQSERIES 5.1 on SAN unit ...
Jump to:



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Protected by Anti-Spam ACP


Theme by Dustin Baccetti
Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Copyright MQSeries.net. All rights reserved.